当前位置:上海育路网 > 网络学院 > 网络教育学院模拟卷

2018年12月网络教育统考英语考前练习:选择题

来源:华东师范大学网络教育学院 发布时间:2018-11-07

  2018年12月网络教育统考将于12月15日至18日举行,很多考生都已经开始复习,准备备考了,下面育路_上海网络学院招生网小编也搜集整理了一些2018年12月网络教育统考英语考前练习试题,希望对大家有所帮助。

  2018年12月网络教育统考英语考前练习:选择题

  31、- Could I borrow your English Dictionary? 我能借用一下你的英语词典吗?

  - _________

  A.Thank you very much.

  B.No, I am not ready.

  C.I'm sorry. It's not at hand now.

  D.It's very kind of you.

  答案:C (对不起!我手头没有。)

  32、- May I introduce myself? I'm Li Hua. 我可以自我介绍一下吗?我叫李华。

  - _________

  A.I'm Todd Smith. It's nice to meet you.

  B.I'm Todd Smith. How old are you?

  C.Thank you.

  D.Oh, here is my card. You can have a look.

  答案:A (我叫Todd Smith。很高兴认识你。)

  33、- Can I speak to Mr. Rose? 能和Rose先生通电话吗?

  - _________ Can I take a message for him?

  A.This is he.

  B.I am afraid he is not in.

  C.Who are you?

  D.Sorry. Do you know him?

  答案:B (恐怕他外出了。)

  34、- What do you plan to do after the exam? 考完后你有什么打算?

  - _________ How about you?

  A.I hate taking exams.

  B.I like making plans.

  C.Nothing special.

  D.I've changed my mind.

  答案:C (没有什么特别打算。你呢?)

  35、- Have you been to Paris? 你去过巴黎吗?

  - _________

  A.No, I didn't go there last year.

  B.No, but I hope to go there next year.

  C.Paris is a nice place to visit.

  D.No, it was a long time ago.

  答案:B (没有,但明年希望去那里。)

  36、- Can you help me? 你能帮我吗?

  - _________

  A.No, I don't know.

  B.Sure. What is it?

  C.Don't mention it.

  D.That's it.

  答案:B (当然可以。有什么事?)

  37、- Sorry to trouble you. 对不起!麻烦你了。

  - _________

  A.It's a pleasure.

  B.I don't think so.

  C.I don't care.

  D.Excuse me.

  答案:A ( 乐意效劳。)

  38、- Would you like to come over tonight? 今晚你愿意过来吗?

  - _________

  A.Yes, last night.

  B.Yes, over there.

  C.Sure, I'd love to.

  D.Yeah, I liked it too.

  答案:C (当然,我很乐意。)

  39、- Would you like to try some of our best wine, sir? 先生,你愿意不愿意尝试一下我们最好的葡萄酒?

  - _________

  A.No, thanks.

  B.How do you like it?

  C.French wine is wonderful.

  D.Put it on the table.

  答案:A (不了,谢谢!)

  40、- Do you mind if I open the window? 介意我把窗打开吗?

  - _________

  A.Yes, please.

  B.Thank you.

  C.No, thanks.

  D.Of course not.

  答案:D (当然不介意。)

  41、- What do you do? 你干什么的?

  - _________

  A.What do you do?

  B.Fine, thank you.

  C.I'm a college student.

  D.I do well in my studies.

  答案:C (我是一个大学生。)

  42、- May I borrow those magazines? 我可以借这些杂志吗?

  - _________ You may keep them for two weeks.

  A.Of course not.

  B.Sure.

  C.I'm afraid not.

  D.It's up to you.

  答案:B (当然可以。你可以借两星期。)

  43、- Good morning. Have you got a single room with a bathroom, please? 早上好!请问你们有带浴室的单间吗?

  - _________

  A.I don't know.

  B.I'd rather not say.

  C.Well, guess.

  D.Yes, we have.

  答案:D (是的,我们有。)

  44、- We'd like two Cokes, please. 请给我们拿两杯可乐。

  - _________

  A.Small, medium or large?

  B.You must pay first.

  C.Thank you.

  D.You are welcome.

  答案:A (小杯、中杯还是大杯?)

  45、- Thanks, you saved my life! 谢谢!你救了我。

  - _________

  A.Oh, I'm afraid I didn't do well enough.

  B.I'm glad I could help.

  C.No problem.

  D.It's not necessary for you to say so.

  答案:B (很高兴,我能帮上忙。)

上海网络教育学院报名咨询

上海专本科学历咨询微信 上海专本科学历咨询微信 扫一扫,快速获取专本科学历!

上海专本科招生咨询电话:021-51602254,育路帮您快速获取正规学历!

特别声明:由于各方面情况不断调整与变化,育路_上海网络教育学院招生网所提供的招生专业以及考试信息仅供参考,请考生以学院发布的正式信息为准。