当前位置:上海育路网 > 网络学院 > 网络教育学院模拟卷

2018年12月网络教育统考英语试题:交际英语

来源:华东师范大学继续教育学院 发布时间:2018-11-07

  2018年12月网络教育统考即将举行,对于英语基础不太好的考生来说,英语是一门较为难过的科目,下面育路_上海网络学院招生网小编准备了2018年12月网络教育统考英语试题:交际英语,供大家练习。

  2018年12月网络教育统考英语试题:交际英语

  1、- How are you, Bob? 你好吗?Bob

  - ________

  A.How are you?

  B.I'm fine. Thank you.

  C.How do you do?

  D.Nice to meet you.

  答案:B(我很好,谢谢!)

  2、- Paul, _______?

  - Oh, that's my father!And beside him, my mother. 噢,那是我的父亲,在他身旁的是我母亲。

  A.what is the person over there

  B.who's talking over there

  C.what are they doing

  D.which is that

  答案:B(Paul, 在那儿说话的是谁?)

  3、- Thanks for your help. 谢谢你的帮助!

  - __________

  A.My pleasure.

  B.Never mind.

  C.Quite right.

  D.Don't thank me.

  答案:A(不用谢/愿意效劳)

  4、- Who's speaking? 你是谁?

  - This is Tom ________.

  A.speaks

  B.spoken

  C.speaking

  D.saying

  答案:C(是我Tom)打电话用语

  5、- Hi, Tom, how's everything with you? 你好,Tom 一切都好吗?

  - ___________, and how are you?

  A.Don't mention it

  B.Hm, not too bad

  C.Thanks

  D.Pretty fast

  答案:B(嗯,还行。你呢?)

  6、- I'm sorry. I am late due to the heavy traffic. 对不起!堵车,我迟到了。

  - ________

  A.Well, it's OK.

  B.No, it's all right.

  C.You are welcome.

  D.You are wrong.

  答案:A (噢,没事。)

  7、- Hello, I'm Harry Potter. 你好!我是Harry Potter

  - Hello, my name is Charles Green, but ______.

  A.call my Charles

  B.call me at Charles

  C.call me Charles

  D.call Charles me

  答案:C (你好!我是Charles Green,叫我Charles就行。)

  8、- It's rather cold in here. Do you mind if I close the window? 这儿挺冷的。你介意不介意我把窗关上?

  - ________

  A.Yes, please.

  B.No, please.

  C.Sure, please.

  D.I don't like it.

  答案:B (不介意。请把窗关了!)

  9、- Could I speak to Don Watkins, please? 请问,Don Watkins 在吗?

  - ________

  A.Speaking, please.

  B.Oh, how are you?

  C.I'm listening.

  D.I'm Don.

  答案:A (是我,请说!) 打电话用语

  10、- Could you help me with my physics, please? 请问,能帮我讲讲物理吗?

  - ________

  A.No, no way.

  B.No, I couldn't.

  C.No, I can't.

  D.Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.

  答案:D(对不起,现在不行!我得马上去开会。)

  11、- Please help yourself to the seafood. 请吃海鲜。

  - ________

  A.No, I can't.

  B.Sorry, I can't help.

  C.Well, seafood don't suit.

  D.Well, I'm afraid I don't like seafood.

  答案:D (哦,对不起!我不喜欢海鲜。)

  12、- Could I borrow your car for a few days? 我能借你的车用几天吗?

  - ________

  A.Yes, you may borrow.

  B.Yes, go on.

  C.Sure, here is the key. Enjoy your journey.

  D.It doesn't matter.

  答案:C (当然可以!这是钥匙。祝你旅途愉快!)

  13、- Excuse me, how much is the jacket? 麻烦你了。请问这件夹克多少钱?

  - It's 499 Yuan. ________

  A.Oh, no. That's OK!

  B.How do you like it?

  C.Which do you prefer?

  D.Would you like to try it on?

  答案:D (499元。你想试穿一下吗?)

  14、- ________

  - He teaches physics in a school. 他在一所教物理。

  A.What does your father do?

  B.Who is your father?

  C.What is your father doing?

  D.Where is your father now?

  答案:A (你父亲做什么工作?)

  15、- Hey, Tom, what's up? 嗨!Tom 有什么事?

  - __________

  A.Yes, definitely!

  B.Oh, not much.

  C.What is happening in your life?

  D.You are lucky.

  答案:B ( 哦,没什么事!)

上海网络教育学院报名咨询

上海专本科学历咨询微信 上海专本科学历咨询微信 扫一扫,快速获取专本科学历!

上海专本科招生咨询电话:021-51602254,育路帮您快速获取正规学历!

特别声明:由于各方面情况不断调整与变化,育路_上海网络教育学院招生网所提供的招生专业以及考试信息仅供参考,请考生以学院发布的正式信息为准。